Híreink

Iskolánk 50 éves lett!

2017 november 10-én az ünnepi hét zárásaként iskolánk gálaműsorral és szakmai konferenciával ünnepelte 50. születésnapját. 

A művelődési ház színháztermében  tartott műsorban először Lazók Zoltán polgármester, majd Dr Kancz Csaba kormánymegbízott köszöntötte a megjelent érdeklődőket. Ezután Nagyné Batin Erika igazgatóasszony tartotta meg beszédét, ezt követően emlékplakettek átadására került sor.

Az eméklplakettet az intézmény korábbi igazgatói kapták meg, ezzel is tisztelegve munkájuk előtt: Bacsáné Bács Judit, Iván Lászlóné, Vecserdi Jenőné.

A továbbiakban iskolánk tanulóinak, pedagógusainak valamint a kollégium diákjainak műsorát tekinthették meg a vendégek.

A gála végén a gyerekek nagy örömére megérkezett a hatalmas torta, amiből mindenkinek jutott egy szelet.

A művelődési házban a megjelentek megtekinthették az iskolánk múltját és jelenét bemutató kiállítást, tájékozódhattak és vásárolhattak a szakmai könyvvásáron és a HOR Zrt fejlesztő játékokat bemutató standjánál.
Meghívott vendégeink pedig állófogadás mellett beszélgethettek tovább.
A rövid szünet után szakmai konferencia kezdődött a helyi és környékbeli szakemberek részére, ahol neves előadók mutatták be legfrissebb kutatásaikat, módszereiket.

A konferencia szüneteiben iskolánk szakemberi adtak tájékoztatást az állataluk használt eszközökről és módszerekről.
Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki az eddigi ötven évben bármilyen módon segítette és támogatta intézményünket!
További sok sikert és jó munkát kívánunk!

 

 

<< Vissza az előző oldalra

Megosztás:  Facebook